Rocket League dolazi na Epic Games, i postaje totalno besplatna!

0
242

Velike promene najavili su u Psyonix-u!

Tekuća sezona ove fantastične arkade trebala je da traje do 15. jula, međutim, par dana pred kraj, negde oko 10g iz Psyonixa je iz čista mira stiglo produženje do 31. avgusta. Što znači, bez daljih čelendža do kraja avgusta, ali i produžetak od 45 dana za vlasnike league pass-a.

U tom trenutku bilo je jasno da se sprema nešto novo jer jasno je, zašto bi u sred godine tek tako pokljanjali 45 dana članstva kad već mogu da zarade. Odgovor smo dobili ubrzo, već 10 dana kasnije.

Kako nam stižu vesti iz Psyonix-a, plan je sledeći:
– Igra u dosadašnjem obliku prelazi kompletno na Epic Games i u budućnosti će ta njena osnovna verzija biti kompletno besplatna za preuzimanje.
– Svi trenutni vlasnici igre koji su je kupili na Steam-u za uzvrat dobijaju komplet otključane sve dlc-eve koji su do sada izlazili.
– 200+ “Common” stvari koje će se od trenutka prebacivanja prebaciti u “Legacy” nivo.
– Golden Cosmos Boost
– Dieci oro wheels
– Huntress Player Banner
– “Est. 20XX” Titl koji će korisnik moći da stavi, a koji će pokazivati godinu pravljenja naloga

Sa neke igračke strane ovo ne donesi nikakve promene. Novi nalozi koji dolaze će po sistemu matchmaking-a svakako prvo dobijati šansu u nekim nižim rankovima. Čitera u ovoj igri skoro i da nema, tako da nema straha da će se ponoviti slučaj globaloffensive-a od pretprošle godine kada bukvalno niste mogli da uđete ni u jednu javnu sesiju bez Prime naloga. Jedini problem koji će se verovatno desiti jeste malo veći broj smurf naloga, koji će koristiti neki od dodatnih naloga za vežbu pa tako možda namučiti neke igrače sa manje sreće.

Iz Psyonix-a nisu najavili tačan datum ovog prelaska, al očito je da će to biti najkasnije do 31. avgusta obzirom na novu sezonu. Naravno do tada igru svakako možete i dalje kupiti na steam-u ako uopšte postoji osoba koja će to sada uraditi.
Ne preostaje nam ništa nego da čekamo novu sezonu i nadamo se novim dodacima i modovima, a do tada vežbajte airdribbling i malo više šuteve sa distance.


POSTAVI KOMENTAR

Molimo unesite Vaš komentar!
Ovde upišite svoje ime